Mus z mango i nerkowców
Deser,  Na słodko,  Przepisy,  Śniadanie

Mus z mango i nerkowców

Mam dla Was mus z mango i nerkowców podany z granolą.
Ja użyłam pulpy mango z puszki. Świeży zblendowany owoc także się super sprawdzi.
Przepis na granolę również znajdziecie na blogu!

Zapraszam Was po przepis na mus z mango i nerkowców:

 

Składniki:

  •  60 g orzechów nerkowca
  •  240 g mango
  •  240 g jogurtu
  •  Granola

 

Przygotowanie:

Orzechy namaczam w wodzie przez 3 godziny. Następnie odsączone orzechy blenduję razem z mango. Wykładam warstwowo do naczynia.
Wierzch posypuje granolą.

———
Czas przygotowania: 5 min
Czas oczekiwania: 3 h
Całkowity czas: 3 h 5 min
Ilość porcji: 2 porcje

Chcę Cię powitać w moim świecie! Nazywam się Ania i mieszkam w Warszawie. Udało mi się odnaleźć swoją pasję- jest to dla mnie ogromne szczęście! Uwielbiam kuchnię i jestem zakochana w gotowaniu! Gotowanie, zdrowe odżywianie i zdrowy styl życia to dla mnie ogromna pasja! Mi samej dzięki ciężkiej pracy udało się schudnąć ponad 50kg. Inspirowanie innych daje mi dużą satysfakcję oraz energię do dalszego działania. Chętnie biorę udział w kolejnych projektach, które pozwalają mi na rozwijanie siebie i swoich umiejętności. Kuchnia i gotowanie pochłaniają każdą moją wolną chwilę, a ja poświęcam ten czas z ogromną przyjemnością. Gotuję, próbuję, czytam, uczę się a wszystko po to aby być lepszą niż byłam wczoraj! Mam nadzieję, że spodoba Ci się mój świat! Jeśli chcesz się dowiedzieć więcej koniecznie odezwij się do mnie!

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *