Rollsy z ciasta francuskiego z pesto
Na słono,  Przekąski,  Przepisy

Rollsy z ciasta francuskiego z pesto

Ekspresowe przekąski imprezowe!
Rollsy z ciasta francuskiego z pesto!

 

Składniki:

  •  Ciasto francuskie
  •  Bazyliowe pesto

 

Przygotowanie:

Schłodzone ciasto smaruję domowym pesto (przepis na moje znajdziesz na blogu), zwijam w rulon i kroję plastry.

Piekę ok 20 min w 200 stopniach.

 

———
Czas przygotowania: 5 min
Czas pieczenie: 20 min
Całkowity czas: 25 min
Ilość porcji: 12 szt

Chcę Cię powitać w moim świecie! Nazywam się Ania i mieszkam w Warszawie. Udało mi się odnaleźć swoją pasję- jest to dla mnie ogromne szczęście! Uwielbiam kuchnię i jestem zakochana w gotowaniu! Gotowanie, zdrowe odżywianie i zdrowy styl życia to dla mnie ogromna pasja! Mi samej dzięki ciężkiej pracy udało się schudnąć ponad 50kg. Inspirowanie innych daje mi dużą satysfakcję oraz energię do dalszego działania. Chętnie biorę udział w kolejnych projektach, które pozwalają mi na rozwijanie siebie i swoich umiejętności. Kuchnia i gotowanie pochłaniają każdą moją wolną chwilę, a ja poświęcam ten czas z ogromną przyjemnością. Gotuję, próbuję, czytam, uczę się a wszystko po to aby być lepszą niż byłam wczoraj! Mam nadzieję, że spodoba Ci się mój świat! Jeśli chcesz się dowiedzieć więcej koniecznie odezwij się do mnie!

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *